Page 43 - Hindenhof - Oosteinde Scherpenzeel
P. 43

         KEUKEN
De woningen worden standaard opgeleverd zonder keuken, zodat u zelf een keuken kunt kiezen die volledig aansluit bij uw smaak en behoeften. Het leidingwerk wordt afgedopt opgeleverd, waardoor de keuken- leverancier direct na de oplevering van uw huis kan starten met het plaatsen van uw droomkeuken.
UW EIGEN STIJL
In Hindenhof wordt het heerlijk wonen. En heerlijk wonen betekent voor iedereen iets anders. Daarom is het geweldig om uw nieuwe woning helemaal naar eigen idee af te laten werken. De enorme ruimtes lenen zich hier zeker voor.
Velthuizen Keukens in Woudenberg heeft voor
de woningen een aantal smaakvolle keukens ontworpen, die u goed op weg kunnen helpen om
in de schitterende ruimte een keuken te maken die bij u past. Kiest u voor landelijk of toch liever voor modern? Bekijk alle mogelijkheden in de schitterende showroom.
Voor het sanitair en het tegelwerk in uw woning kunt u zich laten inspireren bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegelwarenhuys in Waardenburg. Door de verschillende opstellingen in de showroom en droomt u eenvoudig weg bij uw ideale badkamer. Met het juiste advies heeft u straks een badkamer om trots op te zijn.
     41


   41   42   43   44   45