Page 39 - Hindenhof - Oosteinde Scherpenzeel
P. 39

   KELDERMAN VASTGOED ONTWIKKELING EN KELDERMAN BOUW
Slimme bouwers met karakter
Kelderman Vastgoed Ontwikkeling en Kelderman Bouw maken samen deel uit van de
Kelderman Groep. Ons bedrijf heeft de wortels in de regio, is gevestigd in Ede en bestaan al meer dan 100 jaar. Door onze regionale binding zijn wij betrokken bij alles wat er in de regio gebeurt.
     Wij zijn sterk in de ontwikkeling en realisatie van woningen, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en klant- vriendelijkheid voorop staan. Het vakmanschap zit in onze genen en zorgt voor een stevig fundament.
Onze wereld verandert in een hoog tempo en wij zien dit als een uitdaging. Wij werken graag samen met anderen, denken actief mee en schromen niet om kennis te delen. Met een vindingrijk en deskun- dig team investeren wij samen met onze partners in duurzame technologieƫn met als uiteindelijke doel het creƫren van een prettige, gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen.
Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Kelderman denkt dan ook graag met u mee. Onze kopersbegeleider is hiervoor uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u met al uw vragen tijdens het hele proces tot aan de oplevering van uw woning. Deel uw woonwensen met ons en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden. Op voorhand hebben wij al voor u in beeld gebracht
wat de mogelijkheden zijn om uw woning levensloop- bestendig te maken door bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Of heel eigentijds een werkruimte aan huis voor thuiswerken.
Onze mensen staan voor u klaar!
Hans Koopman - algemeen directeur Kelderman Groep
    37
   37   38   39   40   41